Mahalleli hırsızı elinden kaçırdı

Zonguldak Ereğli'de, ikinci kez aynı eve girmeye çalışan hırsız polisin gelmesiyle kaçtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 11:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uzunmehmet Mahallesi Süvari İsmail Hakkı Sokak numara 34'de yaşanan olayda; apartman sakinlerinden iki kardeş apartman sakinlerine bağırarak haber verdi. Gençler kaçmaya başlayan hırsızı kovalamaya başladı, ancak karanlıkta hırsızı kaybetti.

Mahalle halkı, vakit kaybetmeden polise haber verdi. Hırsızı kovalayan Günay Semiz, ?Eve çıktığım sırada içeride sesler duydum. Ağabeyimi çağırdım. Ağabeyimle aşağıya indik. Merdiven boşluğunda birisinin olduğunu görünce bağırdım. Ben yukarıya çıkarken adam da arkamdan kaçmaya başladı.? dedi. Mahalle sakinleri, bir akşam önce de aynı eve girmeye çalışan hırsızların polisi görünce kaçtığını söylerken, korkudan fenalık geçiren bir kişi de hastaneye götürüldü. Olay yerine gelen polis, mahalle halkı ile görüştükten sonra daire önünde bulunan pet şişe içerisindeki benzini incelemek üzere Olay Yeri İnceleme ekiplerine götürdü.

Kardeşlerden Gökhan Semiz, polis ile birlikte apartman boşluğuna inerek hırsızın nerde ve nasıl saklandığını anlattı. İki gece önce de aynı evin camını zorlayarak eve girmek isteyen kişinin, haber verilen polisin olay yerine gelmesiyle önce merdiven boşluğuna saklandığı ve daha sonra da kaçtığı belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber